ABOUT

Over mij:
Mijn naam is  Sabrina, op 15 maart 1995 ben ik in Salzburg (Oostenrijk) geboren. Helaas ben ik erg klein gebleven (1.50m), een groot deel hiervan is te verklaren door het feit dat ik 7 weken te vroeg ben geboren. Desalniettemin is wel alles goed in verhouding. Zo is mijn schoenmaat 33, 34. Ondanks dat het moeilijk is om de juiste schoenen te vinden, heb ik toch een grote passie voor schoenen. Het houdt mij dan ook niet tegen om leuke schoenen te vinden.
 Mijn moeder is in Nederland geboren en ging vanwege haar liefde (mijn vader) naar Oostenrijk. Ik heb twee zussen (Patricia 30 en Sandra 27) en een broer (Andreas 26). Toen mijn ouders gingen scheiden ben ik samen met mijn moeder naar Nederland verhuisd, ik was toen 12 jaar oud. Helaas heeft mijn moeder mij nooit Nederlands geleerd toen we nog in Oostenrijk woonden. Vandaar dat ik in een schakelklas werd geplaatst om de Nederlandse taal te leren. Nadat ik al één jaar in Nederland woonde kwamen mijn twee zussen ook naar Nederland.  Op dat moment mocht ik ook naar een Nederlandse middelbare school. Ik begon op VMBO-B, na 2 jaar mocht ik naar VMBO-K, waarvan ik in 2012 mijn diploma heb behaald. In 2013 behaalde ik mijn diploma voor VMBO-T. Dit betekend voor mij heel veel, want ik heb mijn doel eindelijk bereikt: ik ga HAVO doen. Het enige wat nu nog moet gebeuren is HAVO halen, dan kan ik aan de opleiding "pedagogisch management kinderopvang" beginnen.
Sinds 25 september 2009 ben ik samen met mijn lieve vriend, Maarten. Hij is 22 jaar oud. Sinds ongeveer 1 jaar wonen we samen, wel nog bij mijn moeder. Dit heeft ook een reden: Maarten zat op kamers en vond dit niet leuk, hij kwam al meerdere keren per week naar mij. En wij hebben natuurlijk nog niet voldoende geld om op ons zelf te wonen.

De blog:
Ik ben een echt meisje, ik hou van roze. Daarnaast werd ik ook altijd Biene (bij) genoemd. Zo was de link naar Be(e)-pink niet moeilijk te leggen.
Ik heb dan als 'echt' meisje een enorme passie voor mode: vooral schoenen en tassen, make-up maar ook voor andere dingen zoals koken, bakken en reizen.