woensdag 31 juli 2013

Ik ben er weer + Crest supreme whitestrips

Hallo iedereen, ik ben er weer. Met mijn nieuwe (zachte) lenzen gaat het prima. Alleen is de sterkte wel al veranderd en kan ik van dichtbij niet zo goed lezen. Morgen krijg ik dan lenzen met een nieuwe sterkte, waarmee ik dan hopelijk weer goed kan lezen.

Vandaag wil ik jullie iets laten weten over de Crest supreme whitestrips die ik de afgelopen 6 dagen heb gebruikt. Elke dag 30 min heb ik ze aangebracht op mijn tanden.
Kosten en bestelling

Deze strips heb ik besteld op de  site tandenbleken.biedmeer.nl. Ze werden bezorgd 2 dagen na de betaling. Wel is mij opgevallen dat deze webshop nu is gesloten. Dus de volgende keren zal ik deze strips op een andere site moeten bestellen. Voor 14 verpakkingen (28 strips voor boven en onder) heb ik 22 euro betaald.

Plakken en gevoeligheid

Mijn vriend en ik waren van plan om elke dag een boven en onder strip te gaan gebruiken 30 min lang. In het begin is het moeilijk om ze erop te plakken, het is daarom ook verstandig om eerst je tanden wat te drogen met bijvoorbeeld een tissue of zakdoek. Het kan zo zijn dat je er gevoelige tanden van krijgt. Mijn vriend en ik hadden er ook last van. Mijn vriend is zelfs 2 dagen ermee gestopt. Maar ik ging gewoon door ondanks wat gevoeligheid voor bijvoorbeeld koud drinken.

Andere weetjes

Het is verstandig om daarna je mond te spoelen met water omdat je tanden nog kunnen plakken. Ook is het beter om daarna je tanden niet te poetsen. Tijdens de behandeling (30 min) mag je niks drinken of eten. Je vingers kunnen achteraf wat wit zijn door het spul. Maar ook kan het witte stippen achterlaten op je tanden, wat bij mij niet was gebeurd. Bij Maarten trouwens ook niet.
Verder heb ik op internet nog gelezen dat je dit niet mag gebruiken als je een beugel hebt, dit lijkt me logisch. Maar ook kan het de lijm van je spalkje (draadje na de beugel) aantasten. Ondanks dat Maarten en ik een spalkje hebben, hebben wij het het evengoed geprobeerd. Mijn draadje zit nog niet los. Dus dan is het ook geen probleem. Het kan dus goed gaan maar het zou ook wel kunnen gebeuren dat je draadje dan los laat.

Het resultaat


Nu willen jullie natuurlijk het resultaat zien. En ik moet zeggen dat ik zéér tevreden ben!

Voor:
en na de 6 dagen:

Ondanks dat ik 2x per dag poets en mondspoeling gebruik waren mijn tanden best wel erg geel. Waarschijnlijk door al dat hele frisdrank dat ik per dag drink. Nu zijn mijn tanden echt een heel stuk lichter! Ik vind het verschil echt super!

Maarten en ik zijn van plan om ze 2x per jaar te gebruiken (1 per dag 7 dagen achter elkaar 30 min)


Wat vind jij van het verschil?

19 opmerkingen:

 1. Het resultaat is wel echt zichtbaar en mooi! Maar heb liever niet al te gevoelige tanden. Wel vreemd dat die webwinkel nu dicht is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, maar jij hebt ook niet van die gele tanden! Ja best raar, we kregen de strips en de dag erna was de webshop ineens gesloten. Gelukkig heb ik wel mijn strips nog gekregen!

   Verwijderen
 2. waaw! wat een topresultaat bij jou! Bij mij werken ze ook wel maar niet zo heavy, misschien waren mijn tanden al iets witter dan die van jou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat kan goed zijn! Mijn vriend had namelijk ook niet zo'n super groot verschil, misschien toch vanwege het feit dat mijn tandjes erg geel waren. Nou nu hoef ik mij tenminste niet meer te schamen!

   Verwijderen
 3. Wauw ik schrok gewoon van het resultaat! Super mooi zeg! Nu wil ik de strips ook. Het is helemaal niet zo duur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Het resultaat mag er wezen, ziet er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, heel veel verschil! Maar ik ben zo bang dat het zo slecht is voor je tanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waaauw wat een verschil zeg! dat wil ik ook wel proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een goed resultaat geven deze strips zeg! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, je ziet het verschil echt! Heel mooi!

  Xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je ziet inderdaad duidelijk verschil, wat mooi en goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jeetje wat een verschil na 7 dagen! Ziet er in ieder geval erg goed uit. Wel jammer dat het je tanden wat gevoelig kan maken, maar met zo'n verschil al na een paar dagen zou ik het er misschien wel voor over hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wow wat een super resultaat, dit wil ik ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er al zoveel over gehoord en wil ze ook zeker een keer gaan gebruiken! Je kunt ze heel goedkoop op Ebay kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow wat een verschil! Ik ga het zeker ook eens proberen! Goed artikel :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo dat ziet er goed uit zeg, wat een verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook een groot fan van de whitestrips, ze zien er echt goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi verschil zeg!! Dit zou ook wel iets voor mij kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw! Je zit echt verschil. Ik ga dit dan gauw proberen. Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen