maandag 22 juli 2013

NIEUWS

Hoi allemaal,

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gemerkt heb ik al heel lang niets meer geschreven. Dit heeft te maken met mijn ogen. Ik heb een sterkte van -6.5. Nu is het zo dat ik eigenlijk al best lang last heb van mijn harde lenzen, alleen dat het nu onmogelijk voor mij word om ze in te houden. Ik moet ze nu ook verplicht van de opticien uitlaten. Woensdag krijg ik dan waarschijnlijk mijn zachte lenzen dan ga ik testen of deze wel beter zijn voor mijn droge ogen. Vooral nu in de zomer met de zon is het lastig met mijn lenzen. Als de zachte lenzen niet helpen zal ik nog een bril pakken voor erbij. Dit is de reden waarom ik niets heb kunnen posten, zonder lenzen zie ik gewoon niets. Ook ben ik druk bezig met mijn rijbewijs en zou nu eens op moeten schieten met de theorie. Hopelijk kan ik dan vanaf woensdag weer bloggen. Ik heb trouwens sensationails besteld, daar wil ik dan zeker een review over geven. Ik ga nu mijn lenzen weer uitdoen en even op bed liggen.

Hopelijk tot snel!


8 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat het snel weer beter gaat met je ogen en met je nieuwe lenzen! We missen je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah rot voor je zeg, hopelijk gaat het snel weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah, wat rot! Even een hele flauwe woordgrap, maar ik kan het niet laten: ik wens je veel sterkte!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou zeggen harde lenzen niet meer in en je bril weer dragen(als deze nog de juiste sterkte heeft). Lenzen kunnen zoveel pijn doen en je ogen vermoeien als ze niet goed een lekker zitten. Hopelijk werken de zachte lenzen veel beter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas had ik geen bril meer met juiste sterkte :( maar nu met zachte lenzen gaat het prima! En anders ga ik er een bril bij kopen om af te wisselen!

   Verwijderen
 5. Oei dat is vervelend. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk gaat het ondertussen weer wat beter?

  BeantwoordenVerwijderen