woensdag 3 juli 2013

Vandaag

Vandaag wat later in de middag kun jij een artikel verwachten over mijn nieuwe camera. Maar ook een artikel over de goodiebox (summer edition) van Misslipgloss. Waarom pas vanmiddag? Mijn camera moet eerst worden opgeladen. Vandaag was ik bij de dokter. Ik heb inderdaad een spiertje verrekt. Ik moet nu proberen om veel te bewegen maar ook vanmiddag nog even pijnstillers halen bij de apotheek. Ook moet ik mijn urine laten onderzoeken voor mijn nieren. Van middag zal ik ook even met mijn zus naar een reisbureau gaan. We zijn van plan om toch op vakantie te gaan, begin augustus. Vooral omdat het hier in Nederland nu zo slecht weer is.

Tot vanmiddag!

8 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar het artikel met je nieuwe camera! Wat klote dat je een spiertje hebt verrekt. Hopelijk gaat het snel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om een vakantie te boeken! Enig idee al waarheen? :D Ik ben heel benieuwd naar de foto's die gaan komen van je nieuwe camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat rot dat je een spier hebt verrekt! En ik hoop dat je urine onderzoek goed verloopt
  Ben benieuwd naar je nieuwe camera, schiet eens op met die foto's, haha! :) Ik ben namelijk ook op camerajacht en ben benieuwd naar die van jou :)

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf dat je een nieuwe camera hebt! Beterschap met je spier en wat leuk dat je alsnog op vakantie gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vakantie,zon, heerlijk! Waar gaat de vakantie naartoe?

  BeantwoordenVerwijderen