donderdag 4 juli 2013

Mijn nagellakjes

Zoals jullie misschien nog niet weten ben ik een reuze fan van nagellak. Daarom wil ik jullie vandaag mijn nagellak collectie laten zien. Niets bijzonders, maar wel leuk om te laten zien. Ook geef ik aan welke lakjes ik heel fijn vind.




Dit zijn mijn 2 bakken met nagellak:



 van dichterbij ziet dit er zo uit:


Ten eerste wil ik jullie mijn glitterlakjes laten zien.


Zoals je kunt zien zijn alle 4 nagellakjes van Essence. Ik ben er heel blij mee. Behalve de rechtse vind ik niet helemaal super, hij dekt niet zo goed. De flakjes verspreid hij een beetje raar. Maar de andere 3 kleuren zijn mooi, vooral als je ze op een andere kleur nagellak lakt (als glittereffect) maar ook zonder andere nagellak zijn ze leuk. Ze dekken niet super goed, dus misschien moet je 2x erover. Maar voor de prijs van €1,89 is dit niet zo'n groot probleem.





 
Deze 3 mooie lakjes heb ik ontdekt door Misslipgloss en in haar webshop besteld. Het merk ervan is Golden Rose. Ze kosten €3,95 per stuk. Ben er heel blij mee want ze zijn super mooi. Je moet ze wel 2x minstens opdoen, anders dekt het niet goed.

lakje nr 1: Jolly Jewels 122
lakje nr 2: Jolly Jewels 101
lakje nr 3: Jolly Jewels 117

 



Dit zijn 2 prachtige kleuren van Rimmel London. Het was een kerst edition en ik wilde ze perse hebben. Ze zijn goed om aan te brengen, wel moet je 2 of 3x een laagje aanbrengen anders dekken ze niet zo heel goed. Ik vind ze gewoon prachtig en ik ben super tevreden over Rimmel London nagellakjes. Ze kosten €4,99 per stuk.






Nu ga ik jullie mijn French manicure nagellakken laten zien

2 heerlijke nude kleuren van Essence. Zo'n kleuren vind ik prachtig. De eerste heeft een roze tint en de tweede heeft een licht roze tint. Allebei erg mooi en best fijn om te gebruiken. Ze kosten ook maar €1,69 per stuk. Lekker goedkoop en leuk en goed om te dragen.









Deze twee zijn weer van Rimmel London en ze zijn super. Ze zijn fijn om op te dragen door de dikkere borstel. Waardoor ik maar 1x erover hoef te gaan (vanwege kleine nagels). Ze drogen super snel en de kleur blijft lang erop zitten.
De prijs is €7,99 per stuk, best duur maar je hebt er wel wat aan. Bovendien zit er best veel in het potje.







De overige nagellakken (gebruik ik het meest) 

Dit zijn 4 lakjes die ik al heel lang in bezit heb. Ze zijn van Catrice. Zelf vind ik de  nagellak van Catrice niet super geweldig. Je krijgt snel beschadigingen. Ik ga eerder voor Rimmel London. Evengoed heb ik ze weleens op het zijn immers ook leuke kleuren. De prijs hiervan is €2,49.








Dit zijn 2 mini nagellakjes die ik gratis heb gekregen bij de etos. Ik weet verder niet meer wat ik erover moet vertellen, behalve dat ze het erg goed doen. Dit had ik zelf niet verwacht.











Nu komen we bij mijn favoriete lakjes. Ze zijn allemaal van Rimmel London. Of het nou de PRO lycra potjes of 60 seconds potjes zijn, het maakt niet uit. Ze zijn allemaal tof. Je hebt veel keus van verschillende kleuren. De nagellak droogt snel (de 60 second droogt natuurlijk sneller), de kleuren blijven lang zitten en je hebt de ongelooflijk handige dikke kwast.

De nagellak van de PRO lycra serie kost €6,99 per potje. De nagellak 60 seconds kost €4,99 per stuk.


















Dit is een nieuw lakje van Rimmel London. Hij kost €6,99 en is ook super mooi en goed.












Hulpmiddeltje

Dit is een handige nagellak lijm voor als je nagels breken of een scheurtje hebben. Het kost iets van €1,70. Werkt niet super goed, maar ook niet slecht. Je nagel breekt dan niet op het moment zelf af maar een paar dagen later uiteindelijk wel. Als je dit op je huid krijgt voelt het een beetje als secondelijm aan.








Mijn Conclusie

Rimmel London: Voor Rimmel London ga je als je meer geld wilt besteden aan een goed potje lak. Blijft lang zitten, fijne kwast, droogt snel, veel keus.

Essence: Daar kun je voor kiezen als je niet zoveel geld wilt besteden en/of het je niet uitmaakt dat het lakje er al best snel (2-3dagen) afgaat.

Catrice: Daar ga je voor als je een lakje zoekt dat niet te duur of te goedkoop is. Blijft ongeveer 3 dagen zonder beschadigingen zitten als je geluk hebt.

Welke nagellak gebruik jij?

18 opmerkingen:

  1. Leuk! Ik houd ook van nagellak!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lakjes heb je in je bezit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. mooie verzameling heb je

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk om te zien en je hebt ook hele mooie lakjes! Ik gebruik zelf het meeste Essence en Catrice lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie stash!
    De lakjes van rimmel zijn inderdaad erg mooI!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie lakjes! de essence glitterlakjes zijn erg leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jaloers op je stash!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je hebt hele mooie lakjes zeg :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuk artikel, ook zo goed uitgebreid! Zelf heb ik een boel Catrice, Essence, Hema en andere diverse merklakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk om te zien! Mooie Golden Rose lakjes heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heel leuk om te zien! Ik heb ook best wel veel catrice lakjes in mijn stash.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie lakjes zitten ertussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een hoop lakjes! Mooie kleuren!

    xoxo
    www.its-dash.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke lakjes heb je in je stash! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuke stash heb je. Volgens mij is het bij ieder meisje echt een verslaving haha. Ik heb ook een behoorlijke verzameling gecreëerd door de jaren heen, echt erg als ik er soms naar kijk. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super leuke lakjes heb je! Ik vooral héél veel Catrice lakjes.

    BeantwoordenVerwijderen