dinsdag 2 juli 2013

Vanalles

Graag wil ik jullie vertellen wat ik deze week en afgelopen week heb gedaan.


Donderdag

Ten eerste wil ik jullie iets over mijn diploma uitreiking vertellen. Deze was afgelopen donderdag. Net zoals mijn moeder en vriend had ik er ook niet zoveel zin in. Ik wist niet wat ik moest aandoen en na 100x passen had ik besloten om een skinny jeans met een bloemen shirt aan te doen. Samen met mijn oranje Zara tas en de oranje sandalen hakken. Niets bijzonders maar ik voelde mij ook niet helemaal optimaal. Vorig jaar toen ik mijn diploma van VMBO kader kreeg, had ik mijn galajurk aan. Ik werd stom bekeken, waarschijnlijk omdat wij in een mini dorpje wonen. De mensen zijn het niet gewend. Dit jaar wilde ik dit dus niet meer gaan doen. Ik heb namelijk geen zin om de hele tijd bekeken te worden.
Vandaag kwamen de foto's online te staan van de uitreiking.
Dit is mijn foto. Het is geen geweldige foto, maar deze is wel beter dan de foto van vorig jaar.
Ik heb nu lekker mijn VMBO-T diploma in the pocket en ga volgend jaar op dezelfde school HAVO doen. Mits wij nog geen huis hebben gevonden in Eindhoven. We willen namelijk graag uit Limburg, uit ons saai dorpje.

Zaterdag

Op zaterdag ben ik op zoek gegaan naar Pip studio dekbedovertrekken. Zelf heb ik al 3 verschillende dekbedovertrekken van de Pip collectie.  Ik ben er helemaal blij over want de kleuren blijven lang mooi, ook na vele keren wassen zijn ze nog helemaal top. Ze hebben leuke schattige overtrekken, met bloemetjes enz. Ik ben dus op zoek gegaan. En ik ben erachter gekomen dat ze korting hebben op een aantal bedovertrekken, in de webshop Morpheus. Meteen heb ik een leuk bedovertrek van Pip studio besteld. Hij ziet er zo uit:
Vandaag is het pakketje binnen gekomen. Samen met Maarten hebben wij meteen het bed overtrokken. Het is echt een heel mooi dekbedovertrek. Heel blij mee.

Maandag

Op maandag heeft Maarten de goodiebox van Misslipgloss voor mij besteld. Ben er heel blij mee, want dit is mijn eerste goodiebox. Meestal was ik te laat met bestellen of had ik er niet meer aan gedacht om hem te bestellen. Als het goed is, komt hij morgen binnen. Ben erg benieuwd naar alle producten. Ook heeft Maarten op maandag een nieuwe camera voor mij besteld. Namelijk de Canon Powershot SX50 HS. Hij is vandaag binnen gekomen samen met het Pip collectie overtrek. En hij is echt geweldig. Het is een superzoom camera, die 50x kan zoomen. Alleen is het jammer dat ik nog geen foto's op de blog kan zetten. We wisten namelijk niet dat je de USB kabel er extra bij moest kopen. Dit hebben we dan vandaag nog even bijbesteld. En vanaf morgen kan ik eindelijk weer 'echt' bloggen. Dit betekent foto's van de camera, reviews en misschien nieuwe foto's van mij.


Vandaag heb ik trouwens de vaatwasser leeggehaald en volgens mij een spiertje in mijn rug verrekt, ik heb nu verschrikkelijke pijn! Morgen vroeg ga ik een afspraak maken bij de dokter. Waarschijnlijk ga ik dan naar de fysio. Ik lig hier echt plat van de pijn! Ik wens jullie nog een fijne avond.



13 opmerkingen:

  1. Wow, een héle dikke proficiat met je diploma :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Congratz met je diploma! En zuur dat je zomaar een spiertje verrekt, hopen dat het weer wegtrekt (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel leuk om te lezen en gefeliciteerd met je diploma! Een spiertje verrekt hebben kan heel erg pijnlijk zijn. Ik wens je er daarom ook veel beterschap mee en dat het maar snel weer over is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gefeliciteerd met je diploma! :)

    xo Anouk
    www.keysofanouk.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je diploma! En je zag er leuk uit hoor :)

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd! Enne, gewoon een jurk aantrekken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met je diploma!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je diploma! En hoop dat je rugpijn over is en je je weer stukken lekkerder voelt

    BeantwoordenVerwijderen