zondag 30 juni 2013

Sweety

Dit is Sweety. Wil jij erachter komen hoe zijn leven is? Lees dan verder!

Dit is Sweety. Sweety is de zoon van onze overleden kat Kruimeltje. Onze kat Kruimeltje werd verwaarloosd door haar 'baasje' (onze achterbuurvrouw). Het 'baasje' wilde graag dat Kruimeltje kittens zou krijgen. Ze werd dus niet gesteriliseerd en uiteindelijk kreeg ze kittens. Ze kreeg 6 prachtige kittens waarvan er maar 1 een kater was, Sweety. 3 kittens kon de achterbuurvrouw kwijt, de rest helaas niet. De achterbuurvrouw keek al helemaal niet meer naar Kruimeltje toen de kittens er waren. Daarom hebben wij besloten om haar op te nemen in ons gezin. Kruimeltje was namelijk dag en nacht buiten en de kittens binnen in de serre van de achterbuurvrouw.
Nu Kruimeltje is overleden en de 2 zussen van Sweety ook kittens hebben gekregen worden deze opgesloten in de serre. Sweety mag niet meer naar binnen, omdat hij niet gecastreerd is en de 2 zussen niet gesteriliseerd zijn. Nu hebben wij min of meer hetzelfde probleem als met Kruimeltje toen. We hebben al mensen gevraagd of ze een kat zoeken, maar niemand wil Sweety. Wij zelf zijn nog niet bereid om hem op te nemen, omdat we nog aan het rouwen zijn vanwege de dood van Kruimel. We hebben een hok voor Sweety gebouwd en in de tuin neergezet. Hij is namelijk dag en nacht in onze tuin. Nu is hij minste beschermt tegen regen. Ook krijgt hij dagelijks voer door ons.

Update: Sweety slaapt nu al sinds 2 dagen bij ons. Hij is 's avonds binnen bij ons. 's ochtends en 's middags is hij buiten. Hij is namelijk nog erg bang voor alle geluiden in huis.


Wat vind jij hiervan?

4 opmerkingen:

  1. Awww, wat een schatje is Sweety :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah lief zeg! Ik houd van katten :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een mooie kater en wat een slechte buurvrouw, ze zou eigenlijk helemaal geen katten mogen houden, als ze niet weten hoe er mee om te gaan

    BeantwoordenVerwijderen