zaterdag 29 juni 2013

Tag - Waar word ik nou echt blij van?

Een tag die al bij vele van jullie bekend is. Het leek mij leuk om er ook aan mee te doen. Ben je benieuwd? Lees dan verder.


Van welke mensen om je heen wordt je blij? 
De mensen waarvan ik het meest hou in mijn leven. Daarbij kun je denken aan mijn moeder, mijn oudste zus en vriend Maarten. Ze zijn er altijd voor mij en ze zijn het meest te vertrouwen.

Van welke make-up producten word je blij?
Ik word het meest blij van mascara en eyeliner. Maar ook van een goede concealer en  een mooie kleur blush vind ik super belangrijk.
Van welke film(s) word je blij?
Thrillers en romantische komedies vind ik erg leuk. Ik hou van spanning en van romantiek. Maar ook grappige films vind ik te gek!
Van welke muziek word je blij?
Ik luister naar heel veel verschillende muziek. Dit kent bijna geen grenzen. Het kan muziek zijn die op radio word gedraaid (top 100). Maar vooral nummers van de jaren '80 en jaren '90 spreken mij erg aan.
Van welk eten word je blij?
Ontzettend blij kun je mij maken met Oostenrijks eten. De Oostenrijkse keuken is zo gevarieerd. Er zijn heel veel soorten Knödels (zoet en hartig), heel lekker! Maar ook voor Pizza kun je mij ´s nachts wakker maken.

Van welke momenten word je blij? 
Vooral als het mooi weer is word ik helemaal blij. Ook word ik blij als ik goede punten voor school heb gehaald of nieuwe kleren of schoenen heb gekocht.
Van welke hobby's word je blij?
Ik word blij van fotograferen en webdesign. Vroeger werd ik blij van Ballet en Hip Hop (dansen), dit kan ik nu niet meer doen vanwege mijn Tinnitus en evenwichtsorgaan.Van welke dingen word jij blij?

6 opmerkingen:

 1. leuke tag! ik heb het meer voor foundation, dat kan me meteen heel veel zelfvertrouwen geven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Knodels zijn echt zalig! Muziek uit de oude doos is ook echt iets waar ik meer naar luister. Jammer dat je hobbies hebt moeten opgeven vanwege iets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil nu wel eens oostenrijks eten haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke tag, leuk om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen