woensdag 26 juni 2013

Mijn vriend


Graag wil ik jullie vandaag iets vertellen over mijn vriend Maarten.
Zoals jullie weten is mijn blog nieuw. Daarom wil ik graag zoiets persoonlijks met jullie delen.
Zodat jullie te weten komen wie ik ben, maar ook welke mensen belangrijk voor mij zijn.


Hoe leerden we elkaar kennen?
In september 2009 leerde ik Maarten kennen. We leerden ons kennen via een MSN groepsgesprek. Normaal gesproken ging ik altijd al snel uit zo'n gesprekken. Maar dit keer was alles anders. In het gesprek was namelijk Miriam (mijn vriendin), Wouter en Maarten. We kregen al snel een goed gesprek. Ook kreeg ik al snel te horen dat Maarten 18 jaar was en Wouter 17 jaar. Dit vond ik maar best oud, omdat ik toen nog maar 14 was.
Evengoed ging ik verder met het gesprek. Mij viel vooral op dat Maarten een leuke humor had en goed kon luisteren. Op die avond zeiden ze nog dat ze morgen naar school toe moesten, Miriam en ik natuurlijk ook. We hadden wel geluk we zaten op dezelfde school. Maarten en Wouter vroegen ons, of wij in de kleine pauze naar het basketbalveld van de school wilden komen. Dat deden we toen uiteindelijk ook. Meteen vond ik Maarten aantrekkelijk. Maarten was best klein voor zijn leeftijd, 1.72. Maar dit paste wel veel beter bij mij.
We gingen nog ongeveer 2 weken zo verder op MSN met de groepsgesprekken. Stiekem vonden Maarten en ik het altijd leuk toen Wouter en Miriam uit het gesprek gingen. Ook hebben we nog wat afgesproken met z'n allen. Soms gingen we zwemmen soms badmintonnen. Op een dag, ongeveer 2,5 weken daarna zei Maarten op MSN dat hij mij wel leuk vond. Dit vond ik maar een beetje raar, want zoiets ga je toch niet op MSN zeggen? Ik zei tegen Maarten dat hij dit persoonlijk moest zeggen tegen mij. De dag daarna gingen we samen met Wouter en Miriam naar de bioscoop en er werd niets meer gezegd over het complimentje
Maar een week later op 25.09.09 vroeg Maarten mij op school in tijdens een tussenuur of ik verkering met hem wilde. Sinds dit moment was het 'officieel' aan tussen ons twee.
Ik vond het super leuk want ik had nog nooit eerder een vriend. Ik was er toen wel klaar voor.
Maarten had ook nooit eerder een relatie gehad.

Hoe gaat het nu?
Nu is het al bijna 4 jaar geleden. Maarten en ik zijn nog steeds erg gelukkig samen. Maarten woont inmiddels al bij mij. Hij woonde op kamers en vond dit niet zo leuk. Maarten is geen echte 'student', vandaar dat hij het studentenleven met uitgaan enz. ook niet leuk vind. Hij kwam al vier dagen per week naar mij toe. Mijn moeder vond de kamer daardoor ook een beetje overbodig worden. We besloten dat Maarten bij mij ging wonen. We zijn dus met z'n 4en: mijn moeder, zus, Maarten en ik. En het gaat prima tussen ons allemaal!

Maarten vroeg mij zelfs op 15.03.2012 (mijn 17e verjaardag) of ik ooit met hem wilde gaan trouwen.
Het was dus min of meer een verloving. Niet dat we nu al gaan trouwen of dat het moet vanwege het 'geloof'. Het is meer een teken voor ons, dat we met elkaar een leven willen  Dat we ooit willen trouwen en kinderen willen krijgen. Ik denk dat (bijna) iedere vrouw zoiets wel mooi vind om te horen!


In 2011 hadden Maarten en ik een luxe fotoshoot in Rotterdam gewonnen.
Hieronder enkele foto's ervan: Samen zijn we ook al weekendjes weg geweest. We waren in Valkenburg, Den Haag 2x en Wellnessboot Mill (dit was niet zo'n super weekend het moest namelijk allemaal NAAKT!)
Volgend jaar willen we graag echt op vakantie gaan!

Wat vind jij van zo'n lange relatie? Heb jij nog vragen? Stel ze dan gerust.

Ps: Sorry voor eventuele spelfouten en/of slechte zinsbouw, zoals jullie (misschien al) weten ben ik niet in Nederland geboren en ben ik soms nogal onzeker over mijn schrijfstijl. Ik zeg het maar liever zelf, voordat ik een onaangenaam commentaar krijg! :-)
Maarten helpt mij trouwens erg goed, ook met school. Hij verbeterd vaak mijn werk en dat vind ik echt super lief. Toen ik naar Nederland kwam had ik niemand. Ik woon in een dorp en werd een beetje afgestoten, omdat niemand mij kende. Door Maarten is mijn leven veranderd, hij is mijn vriend en vriendin in één!

22 opmerkingen:

 1. Wauw at mooi. Ik heb nog geen relatie, maar de jouwe lijkt me wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel :-) Jullie lijken echt een mooi koppel. Ik ben zelf al meer dan 10 jaar samen met mijn vriend (mijn eerste liefde) en het gaat nog steeds super.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Oh wat mooi 10 jaar, super!!

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen! Ik ben nu iets meer dan drie jaar samen met mijn vriend en we wonen nu enkele maanden samen. We zaten vroeger samen op school maar nadien is het contact verwatert, tot ik vier jaar geleden besliste terug contact te zoeken via Netlog. En kijk wat er van geworden is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen hoe het allemaal begonnen is. Jullie zijn erg leuk samen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk om te lezen en leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk om te lezen! Jullie zijn echt schattig samen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat lief zeg! Heel erg leuk om te lezen! Jullie zien er uit als een super leuk koppel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen :) Ziet naar uit dat jullie het heel leuk hebben samen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb bijna 4 jaar met mijn vriend, leuke foto's. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat leuk om te lezen en wat een prachtige fotos

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo cute! Enneuh... Ik vind je Nederlands SUPER! Had helemaal niet door dat het niet je moedertaal is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je lief complimentje, betekent echt heel veel voor mij!

   Verwijderen
 12. Wat een leuk stel zijn jullie! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah lief! Mijn vriend heet ook Maarten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat lief, schattig dat je dit zo deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ah wat lief zeg! superleuk om te lezen
  de goeie oude msn tijd haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je dit met je lezers deelt! Lief stukje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat leuk dat je dit deelt op je blog. Jullie zijn een leuk stel samen, heel veel plezier nog samen.
  Wat ik van zo,n lange relatie vind... als je gelukkig bent is dat toch juist mooi, ik zelf ben ook al lang samen met mijn vriend.

  BeantwoordenVerwijderen