vrijdag 28 juni 2013

my bags!


Zoals bijna iedere vrouw van tassen houd, hou ik ook erg van tassen. Daarom wil ik jullie vandaag mijn kleine tassen verzameling laten zien, niets bijzonders maar wel leuk om met jullie te delen.



Laten we beginnen met mijn absolute favoriete tas. Deze tas heb ik nog maar enkele maanden. Ik heb hem besteld op de site van ZARA. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren: oranje, groen en zwart voor maar 30. Met verzendkosten was dit €35. Een koopje! Bovendien kreeg ik hem snel binnen.
Ik zelf vind de maat ook helemaal top, omdat hij best klein is. Net zoals ik. Samen met de oranje hakken die ik heb staat deze tas super mooi!

Zoals je kunt zien heeft deze tas 2 handige zijvakken. Dit is fijn voor je mobiel, kauwgum, lipgloss/lipstick enz.






Deze tas heb ik gekocht in Oostenrijk bij de Orsay. Ik vond hem zo schattig eruitzien. Hij kost rond de 30 euro. Deze tas was alleen verkrijgbaar in deze kleur. Toen ik hem zag moest ik hem perse hebben!







Zoals je kunt zien heeft deze tas 3 vakken, dit is heel handig.







Deze tas heb ik gevonden bij de New Yorker, ik moest hem perse hebben. Ik vind hem nog steeds een super gave tas terwijl ik hem al ongeveer 1 jaar heb. Ik weet alleen niet meer hoeveel die heeft gekost. Volgens mij rond de 30 euro.







 
Dit is mijn tas voor school, toen ik hem kocht was ik er helemaal gek op. Hij heeft een luxe uiterlijk door de print. Gekocht heb ik hem bij de Invito voor 50 euro. Nu heb ik hem bijna 1 jaar, de kleur lijkt al minder zwart dan toen ik hem kocht.





 
Deze tas is ook van de Invito, hij heeft zilverkleurige studs. (Sorry voor de slechte foto) Ik heb hem online besteld. Het is een best grote tas en hij kost 40 euro. Het is gewoon een handige tas om mee te gaan shoppen of boodschappen mee te doen. Ook gebruik ik hem weleens voor school samen met mijn studs ankle boots.





Dit was mijn tassen collectie. Het zijn er niet super veel, maar ik ben er wel blij mee. Ik heb ook nog 2 clutches, maar die zijn niet zo heel bijzonder om te laten zien.



 Wat vind jij ervan?



9 opmerkingen:

  1. Het Orsay tasje en de carpetbag vind ik zo geweldig! Lief zachtroze en mooi oldfashioned printje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die tas van de Zara vind ik echt heel erg mooi! Mooie tassen heb je zeg :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke tasjes, voor die eerste van de zara is echt stunning

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie tassen! Ik heb er zelf maar één die ik echt constant gebruik. En dan nog een oude , om bijvoorbeeld mee te nemen naar een festival of whatever, en een grote dure voor als ik echt veel mee moet krijgen. Oh ja, een een schoudertasje ook. Oké, dus vier... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke tassen, al mijn tassen zijn zwart. Hoe ik het doe weet ik niet maar ik ga altijd voor zwart xD

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te zien. Ik gebruik niet zo vaak een tas maar vind het wel leuk om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind die bruine tas van New Yorker het allermooist; wat een toffe tas. :) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mooie tassen heb je vooral de eerste

    BeantwoordenVerwijderen