dinsdag 25 juni 2013

My shoes

Vandaag laat ik jullie mijn kleine schoenen collectie zien.

Dit zijn ze allemaal, ze staan allemaal in mijn kast behalve de all stars. De all stars heb ik namelijk best vaak nodig en het zou dus niet handig zijn als ik ze steeds uit mijn kast zou moeten halen.
Laten we beginnen, we gaan ze individueel bekijken.





Dit zijn mijn allereerste hakken. Maat 34. Ik heb ze besteld toen ik 14 jaar oud was, op de site shoesathome. Ik vond ze toen best wel leuk maar slipte er vaak uit en had pijn aan mijn voeten. Ze zijn maar 7 cm hoog. Ik draag ze nu nauwelijks, ik vind hogere hakken mooier en ze zitten niet zo fijn!
Deze schoenen zijn maat 33 en komen uit Londen. Prettysmallshoes heet de site waar ik ze heb besteld. Deze zijn de zogenaamde 'Tease me'. Ik ben erg gek op, omdat ik ze had besteld voor gala vorig jaar. Dit was dan ook de eerste keer dat ik schoenen had besteld van Prettysmallshoes. Ze kosten volgens mij 160 euro, heel erg prijzig vind ik zelf. Maar ik heb het gewoon te moeilijk met vinden van leuke hakken. Bovendien zitten ze heerlijk! De hak is 11 cm en de plateau is 2 cm.

Dit zijn mijn tweede paar schoenen van prettysmallshoes in maat 33. Ik had ze van mijn vriend gekregen. Ze zijn 13 cm en de plateau is 2,5 cm. Zelf vind ik deze echt super mooi. Ze kosten iets van 200 euro. Het zijn echt favoriete schoenen van mij!







Deze schoenen had ik gekregen van een vriendin. Ze was in Londen en had schoenen gekocht in maat 35. Later pas heeft ze gemerkt dat ze heel klein uitvallen, toen had ik ze gekregen. Volgens mij waren deze maar 20 euro.
Ze zijn leuk, maar zeker niet de leukste schoenen die ik heb. Ze zijn 11 cm hoog met een plateau van 2 cm, goed te doen dus!






Dit is schoenpaar nummer 3 die ik heb besteld op prettysmallshoes. Ik had ze toen samen met een ander paar schoenen (sleehak) besteld, omdat ze in de aanbieding waren. Deze heb ik in maat 33 en ze waren iets van 80 euro. Het zijn prachtige schoenen heel chique en ze zien er zeker niet goedkoop uit! Ze zijn 11 cm met een plateau van 2 cm. Het was trouwens ook weer een cadeau van mijn vriend.






Deze waren in de aanbieding ik had ze tegelijk met de bovenstaande zwarte hakken besteld. Ze komen dus van prettysmallshoes, maat 33. Ze kosten volgens mij rond de 80 euro. Heel mooi vind ik deze, de kleur past overal bij alleen het is toch wel moeilijk om erop te lopen! Ze zijn namelijk 13 cm met een plateau van 2,5 cm.







Deze mooie ankle boots heb ik ook op prettysmallshoes besteld, beter gezegd ik heb ze gekregen van mijn vriend met mijn verjaardag. Ze zijn 11 cm hoog met een plateau van 2 cm en kosten 80 euro. Deze zijn maat 34.
Persoonlijk zijn deze een van mijn lievelingsschoenen, omdat je er zo heerlijk op kunt lopen! Deze heb ik trouwens 2x gekregen omdat er iets mis ging met de bestelling.




Dit zijn heel goedkope schoenen van mij. Ik heb ze gekocht bij vanharen in maat 35. Met dikke sokken passen ze best goed, alleen ze zitten niet fijn. Vandaar dat ik ze ook bijna nooit draag. Ze waren in de aanbieding voor 20 euro.








Dit zijn enkellaarsjes van kenzaa, een site voor kleding en schoenen uit China. Ze waren daardoor ook niet duur, volgens mij maar 25 euro en verzendkosten van 5 euro.Ik heb ze in maat 34 besteld en ze passen heel goed ze zijn alleen best koud, dus ik draag ze altijd met dikke sokken. Wel vind ik deze moeilijk om te combineren.





Deze schoenen heb ik besteld op de site van vanharen. Ze waren maar 20 euro en zonder studs. Ik was namelijk van plan om de studs zelf erop te gaan plakken. Deze schoenen zijn in maat 35, als ik deze met dikke sokken draag gaat het heel goed. Dit zijn mijn favoriete schoenen voor in de winter, ze zitten lekker.






Deze schoenen zijn nog maar 1 week oud, ze komen van de site Stravers-shoes. Ik heb ze besteld in maat 34 en ze zitten als gegoten. Ik had ze van mijn vriend gekregen, omdat ik geslaagd was voor VMBO-T. Ze waren in de aanbieding voor 50 euro.
Dit zijn werkelijk super fijne schoenen, ze zitten gewoon ongelooflijk goed. Ze zijn 12cm hoog en de plateau is 2cm.
Love it!



Dit paar heb ik nog maar één maand. Het merk is supertrash. Ik had ze gevonden op de site van Omoda (kinderafdeling). Ze waren toen nog maar 50 euro in plaats van 100 euro. Ik vind ze echt heel gaaf. Helaas zitten ze nog niet zo lekker, ik moet ze nog gaan inlopen. Deze heb ik besteld in maat 34.






Mooie bloemen sneakers, deze heb ik besteld op de site van Esprit. En deze komen ook weer uit de kinderafdeling. Ik had ze besteld in maat 33, deze waren te klein. Toen ik ze in maat 34 kreeg heb ik ze gehouden. Ze passen alleen niet super goed, ze zijn aan de zijkant te wijd en doen best pijn met lopen.
Ze kosten iets van 30 euro. Ik heb ze evengoed weleens aan.


Deze sandalen heb ik ook nog niet zo lang. Ik had ze in juni besteld. Ze komen van de site sooco en waren 30 euro. Ik vind ze voor schoenen die uit de 'kinderafdeling' komen best volwassen eruitzien. Deze had ik in maat 34-35 besteld en ik ben er echt gek op!







Tenslotte nog de sandalen die ik sinds vorig jaar heb. Gekocht heb ik ze bij de Durlinger, ze waren toen in de aanbieding. Ze kosten maar 15 euro in plaats van 30.
Ze zitten lekker en passen bijna overal bij. Ze komen natuurlijk uit de kinderafdeling, want het is een maatje 33. Evengoed vind ik ze niet kinderachtig.








Wat vind jij van mijn schoenen, welke vind jij
 het mooist?



18 opmerkingen:

  1. die nude sleehakken vind ik zó gaaf, mooie schoenen heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik vind ze ook super gaaf :) leuke blog heb je!

      Verwijderen
  2. Ik vind je schoenen echt heeel erg leuk allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je allemaal kleine schoentjes! Ik dacht dat ik kleine voeten had met mijn maat 36/37 haha! Het zijn allemaal wel erg leuke schoenen, een mooie verzameling!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuke schoenenstash zeg! Ik dacht dat ik veel schoenen had haha.
    Die oranje zijn heel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. superleuke schoenen die zwarte haken mnet glitters en die esprit gympjes zijn echt super cute!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke schoenen heb jij! Ik kan niet kiezen welke ik nou het leukste vind. Super schoenen stash.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke schoenen! Ik vind het ook erg mooi dat je zulke kleine voeten hebt. Vooral in hakken. Ik kan me voorstellen dat het wel eens lastig is, maar ik zou wel willen ruilen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow, heel erg mooie schoenen! Ik ben jaloers!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt super gave schoenen heb je echt! Mijn complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel leuk om je schoenenverzameling te zien! Ik vind vooral de Esprit schoenen heel erg leuk met het bloemenpatroontje erop.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele mooie hakken heb je ertussen zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow, leuke verzameling! De oranje schoenen die nog maar een week oud waren toen je deze blogpost schreef zijn mijn favorieten :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De sleehakken en plaatje nummer 3 vind ik het mooist!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuke & mooie schoenen <3!

    BeantwoordenVerwijderen